Pořádáte domácí oslavu narozenin, letní grilování na zahradě, večírek?
Určitě si vyberete z bohaté nabídky našich specialit.
Pokud chcete zažít chuť zabíjačkových specialit, pak jste ne správné adrese.
Máte-li chuť na výborné uzeniny nebo uzené maso, kontaktujte nás.
Naše obložené mísy a smažené řízky nesmí chybět na žádném rautu.
jsem hrdý na svoje předky
Dne 10. dubna roku devatenáctistého třicátého pátého podrobil se učeň Havlíček Alois úspěšně zkoušce tovaryšské před zkušební komisí společenstva řezníků a uzenářů ve Velké Bíteši. Od tohoto okamžiku oprávněn byl užívat názvu "tovaryš". Takto před více jak osmdesáti lety vznikla tradice, kterou se podařilo uchovat až do dnešních dnů.
Svému řemeslu zasvětil tovaryš Havlíček celý život. Věnoval se mu nejdříve v době, kdy lidé ještě uměli ocenit poctivou řemeslnou práci. A uchoval si lásku k němu i v době po roce 1948, kdy byli lidé jako on za poctivou řemeslnou práci trestáni. Vše co se naučil, předal svému synovi. Ten pokračoval v jeho šlépějích.
Krátce po znovuzískání možnosti svobodně podnikat se pustil do budování vlastní výrobny v Černé Hoře. Cílem bylo znovu nabídnout lidem výrobky, jaké se dělaly za starých časů.
Dnes už třetí generace Havlíčků, řezníků a uzenářů, pokračuje v rodinné tradici. Výrobna v Černé Hoře prošla po vstupu České Republiky do Evropské unie rozsáhlou modernizací a po jejím dokončení splňuje náročné hygienické standardy. I dnes vám řeznictví a uzenářství Havlíček muže nabídnout širokou škálu produktů vyráběných tradičními postupy předávanými z generace na generaci. Lahůdky, které se lidé znovu naučili oceňovat a proto se staly vyhledávanými v blízkém i širokém okolí.